Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Senior i Löddeköpinge

Vi vårdgivare på mottagningen och geriatriker i mobilt vårdteam finns för dig som senior. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra kompetenser och tjänster – vi samarbetar nära och vill i samverkan med dig forma en individanpassad vård för din hälsa och livskvalitet.

Megafon

VI HAR ÖPPNAT PÅ CENTER SYD I LÖDDEKÖPINGE!
– Välkommen att ta rulltrappan upp till oss och kika på våra fantastiska lokaler. Vi finns en våning upp mitt emot entrén till ICA Maxi. Du kan välja att lista dig direkt via BankID – klicka här

Nu börjar vi med vår mycket uppskattade DROP-IN VACCINATION på lördagar kl 11-13 igen. Varmt välkomna!

Öronläkare

På HMC i Landskrona erbjuder vi på uppdrag av Region Skåne en öron- näsa- halsmottagning för patienter listade på någon av våra vårdcentraler. Det är vår specialist i allmänmedicin, dr Henrik Erkenfeldt som ansvarar för mottagningen. Henrik är förutom specialist i allmänmedicin även Öron-Näsa-Halsspecialist och narkosläkare.

Vår öronläkare utför

  • yrselutredningar
  • operation av hud- och slemhinneförändringar i området kring huvud och hals
  • rörsättning på vuxna som har problem med sina trumhinnor
  • bedömning och utreder av förändringar i svalg och stämband

I mån av tid utför vi även allmänna ÖNH-bedömningar. Vår ÖNH-specialist är även konsult och stöd till våra allmänläkare.

Remiss - tidsbokning

Du bokar inte själv tid till ÖNH-mottagningen utan det är din allmänläkare som remitterar dig till vår öron- näsa- halsmottagning.

Välkommen!