Landskrona
UppSkrolla upp

Företagshälsa i Arlöv

Megafon

Öppettider i sommar
Som brukligt håller vi stängt v 29-31. Vid akuta företagshälsovårdsfrågor, ex förstadagsintyg, nås vi under den perioden på 0418-48 20 60. I övrigt har vi öppet precis som vanligt. Alla vi på HMC Företagshälsa önskar er en härlig sommar med gott om återhämtning! Trevlig sommar

Bli kund

Välkomna att ansluta er till oss på HMC Företagshälsa.

Vår modell ger hög service, närhet och mer omsorg

99 % av våra kunder väljer att ansluta sig till oss på årsbasis och ta del av de förmåner som en anslutning innebär.

HMC Företagshälsa stödjer kunden med att koordinera hälsovårdsinsatserna och se till att varje ärende kommer till rätt part. Det kan gälla företagsläkare, företagssköterska, ergonom, beteendevetare, psykolog, arbetsmiljöingenjör, osteopat och hälsoutvecklare.

Fördelar med att ansluta sig:

De främsta fördelarna med att vara ansluten till oss är att företag och medarbetare har garanterad tillgång till snabb och kompetent företagsrelaterad vård. Hela tjänsteutbudet är tillgängligt för det anslutna företaget och dess medarbetare vilket leder till att man inte behöver vänta med att söka vård eller råd. Detta leder till att insatser sätts in i tid vilket leder till minskad sjukfrånvaro och snabb rehabilitering.

Genom att kunder ansluter sig kan HMC Företagshälsa hålla hög servicegrad samt både bred och djup kompetens tillgänglig för kunderna. Det skapas en närhet, företagshälsa och kund emellan, som båda parter vinner på.

HMC Företagshälsa för journal och har historik och kännedom om respektive individs hälsa och arbetsplats.

Som ansluten kund får man dessutom reducerade priser på hälsokartläggningar, hälsoundersökningar, utbildningar samt lägre timpris på resurser som företagsläkare, företagssköterska, psykolog, arbetsmiljöingenjör, ergonom, hälsoutvecklare m.fl.

Generellt upplever man som anslutet företag en ökad närhet och omsorg. Arbetsgivaren och medarbetarna kan lyfta luren och ringa oss och direkt få arbetsmiljörådgivning, råd och svar på frågor.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller frågor. Vi hittar en lösning som passar just Ditt företag. Givetvis går det bra att beställa enbart enstaka tjänster av oss också!

Kontakta oss eller skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss.

Direktkontakt med Jarno vår kundansvarige
0418-482051
jarno.varesmaa@halsomedicinsktcenter.se

Eller via vår växel

Arlöv/Malmö/Staffanstorp 040-53 66 60
Landskrona 0418-250 70
info@hmcforetagshalsa.se