Landskrona
UppSkrolla upp

Företagshälsa i Arlöv

Megafon

Nu öppnar HMC Företagshälsa även i Löddeköpinge. Välkommen till oss på Center Syd, mitt emot Ica Maxi.
Tfn: 040-53 66 60, info@hmcforetagshalsa.se

Om oss

Om mottagningen

Välkomna till vår företagshälsa i Arlöv med rötter bak till 1970-talet. Det är lätt att hitta hit och du parkerar gratis precis utanför. Tar ni tåget tar det inte mer än 4 minuter att gå till oss från Burlövs station. Mycket bra beläget, bara tio minuter från centrala Malmö/Lund. Även nära från Lomma och Staffanstorp. Välkommen till oss!

Vi kan företagshälsovård! 

Vår affärsidé är att stärka kundföretagen genom att utveckla arbetsmiljö och hälsa hos organisationer och medarbetare. Vi erbjuder högkvalitativ, evidensbaserad och kundanpassad företagshälsovård.

Vår mission är att utbildning och information till företag och kunder är grundläggande för samsyn och för framgång i förbättrad arbetsmiljö, rehabilitering och livsstilsförändring.

Din guide till en hållbar arbetsmiljö och hälsa = ett friskare arbetsliv.

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

Genom att kombinera och nyttja våra gemensamma kompetenser levererar vi en helhet, en tillgänglighet och en service som vi tror är banbrytande i branschen. Den viktigaste förutsättningen för en övernormal leverans är dock att vi finns nära er som kund och lär känna och förstå era specifika utmaningar. Bara då kan vi hitta de smartaste vägarna att stärka er och era resurser och hantera de ärenden som kommer upp på ett smidigt och professionellt sätt.

HMC Företagshälsa är ett dotterbolag till Hälsomedicinskt Center (HMC) som bedriver primärvård, barnhälsovård, mödrahälsovård och vaccinationsmottagning på fem enheter i sydvästra Skåne. Vi har ett nära samarbete med samtliga våra enheter vilket ger oss extra stora möjligheter till att realisera en bra leverans till er.

Kontakta oss gärna! 

Arlöv/Malmö/Staffanstorp 040-53 66 60
Landskrona 0418-250 70
info@hmcforetagshalsa.se