Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Barnmorska i Hjärup

Vi barnmorskor finns för dig som kvinna i alla skeden av livet. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra tjänster och kompetenser – vi samarbetar nära vår vårdcentral och BVC och vill främja kvinnohälsa och hållbara levnadsvanor. Vi finns också för er som par och för familjens hälsa. 

Megafon

Våra barnmorskor och BVC har flyttat till vår nya mottagning på Uppåkra Handelsområde. Infart från Väståkravägen – håll vänster så hittar du vår mottagning precis söder om COOP. Även vår ultraljudsmottagning finns numera i Hjärup. Gratis Parkering.
VÄLKOMNA!

Cellprovtagning

Region Skåne erbjuder dig som kvinna regelbunden egenprovtagning - självtest för Humant papillom virus (HPV) om du är kvinna mellan 23 och 70 år.
Du får ett brev och provtagningsmaterial hemskickat till dig när det är dags för provtagning.  Du kan egentligen inte göra fel om du följer provtagningsanvisningen.
Önskar du av någon anledning inte ta ditt prov själv hjälper vi dig gärna på barnmorskemottagningen. 
– Boka en tid och ta med ditt provtagningsmaterial till mottagningen. Har du fått en bokad tid  till någon annan barnmorskemottagning kan du ändå komma till oss, vi hjälper dig gärna att få provet taget.

Läs mer – Om egenprovtagning