Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Fysioterapeut i Staffanstorp

Vi fysioterapeuter / sjukgymnaster och arbetsterapeuter hjälper dig med skador och besvär från rörelseapparaten. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra kompetenser och behandlingsmetoder – vi samarbetar nära våra läkare, sköterskor och psykologer och vill guida dig till en över tid god funktion och ett aktivt liv. 

Megafon

DIREKTNUMMER TILL FYSIOTERAPEUTER OCH SJUKGYMNASTER
Du vet väl om att du kan nå våra fysioterapeuter och sjukgymnaster i Staffanstorp direkt på deras telefonnummer 040-41 80 20. Telefonen är öppen vardagar mellan 9.00-9.30 men övrig tid går det bra att lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Efter graviditet

Under graviditet och förlossning sker flera förändringar i kroppen. De första veckorna efter förlossningen kommer mycket att läka och återhämta sig alldeles av sig självt. Rätt typ av träning, aktivitet och belastning hjälper återhämtningen på traven, samt leder till fortsatt förbättring under många månader efter att du fått barn.

Du är välkommen att kontakta din fysioterapeut om

  • om du önskar individuella träningsråd efter graviditeten
  • om du har besvär med smärta i rygg, bäcken, eller magmuskler
  • om du upplever svårigheter att ta i och använda dina magmuskler

Om du har tyngdkänsla i underlivet eller besväras av urinläckage kan du prata med din barnmorska eller kontakta oss på din listade enhet. Vi har flera fysioterapeuter med vidareutbildning och kunskap om bäckenbottenbesvär. Beroende på var du är listad kan vi hänvisa dig till rätt person.