Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Vuxen i Löddeköpinge

Vi finns för dig och din familj både för fysiska besök och digitalt via vår webbtjänst och app HMC Online. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra kompetenser och tjänster – vi samarbetar nära och vill guida dig till hållbara levnadsvanor.  

Megafon

NU HAR HMC ÖPPNAT PÅ CENTER SYD I LÖDDEKÖPINGE!
Välkommen att ta rulltrappan upp till oss och kika på våra fantastiska lokaler. Vi finns en våning upp mitt emot entrén till ICA Maxi.
Du kan välja att lista dig direkt via BankID – klicka här.

Jour

När våra mottagningar är stänga kan du söka råd och information på 1177 Vårdguiden eller ringa sjukvårdsrådgivningen på 1177. Tjänsten finns för dig dygnet runt för medicinsk rådgivning och guidar dig till rätt vårdnivå.
Du kan även under vissa tider nå våra kväll- och helgmottagningar för medicinsk rådgivning och boka jourbesök till läkare eller distriktssköterska när det besök.

Till vårdguiden

Vid livshotande tillstånd

Ring 112

Sjukvårdsrådgivningen

Du kan dygnet runt ringa sjukvårdsrådgivningen på 1177. Hela Sveriges tjänst för medicinsk rådgivning som ger dig egenvårdsråd och hjälper dig till rätt vårdnivå.

Ring 1177

Kvälls- och helgmottagningen Lund

För dig som är listad på HMC i Bjärred, Lomma, Hjärup och Staffanstorp.
– Kvälls- och helgmottagningen i Lund har öppet vardagskvällar kl 18-21 och lördagar, söndagar och helgdagar kl 10-21. Du ringer 077-162 50 00. En sjuksköterska hjälper dig med medicinsk rådgivning, bokar tid till läkare eller sköterska på kvälls- och helgmottagningen eller rekommenderar dig till att kontakta din HMC vårdcentral efter helgen.
Adress: Entrégatan 3, Lund

Helgmottagningen Landskrona

För dig som är listad på HMC i Landskrona.
– Helgmottagningen i Landskrona har öppet lördagar, söndagar och helgdagar kl 9:30-15.00. Du ringer 0418-65 14 95. 
En sjuksköterska hjälper dig med medicinsk rådgivning, bokar tid till en läkare eller sköterska på helgmottagningen eller rekommenderar dig till att kontakta din HMC vårdcentral efter helgen.
Adress: Vårdcentralen Centrum, Skiftesvägen 8, Landskrona

Kvällsmottagningen Helsingborg

För dig som är listad på HMC i Landskrona.
– Kvällsmottagningen i Helsingborg har öppet vardagskvällar kl 18-21. Du ringer 042-406 80 30. En sjuksköterska hjälper dig med medicinsk rådgivning, bokar tid till läkare eller sköterska på kvälls- och helgmottagningen eller rekommenderar dig till att kontakta din HMC vårdcentral efter helgen.
Adress: Helsingborgs Lasarett, S-plan, Karolina Widerströms gata 8, Helsingborg