Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Senior i Hjärup

Vi vårdgivare på mottagningen och geriatriker i mobilt vårdteam finns för dig som senior. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra kompetenser och tjänster – vi samarbetar nära och vill i samverkan med dig forma en individanpassad vård för din hälsa och livskvalitet.

Sexolog

Om du eller du och din partner har sexuella problem eller funderingar är du eller ni välkomna att kontakta våra sexologer Sofia Rydhög och Erik Nyman. Tänk på att våra sexologer har sin mottagning på HMC i Västra hamnen i Malmö – adressen är Östra Varvsgatan 7B, Malmö.

Här kan du eller ni få hjälp med

  • sexuell olust
  • smärta vid sex
  • erektionsproblematik
  • för tidig utlösning
  • sexuella problem som kopplas till sjukdom
  • sexualitet efter sexuella övergrepp 
  • hålla en parrelation levande

Kostnad

Kostnaden för ett individuellt besök är 200 kr och för par 400 kr/besök. Du behöver inte vara listad på vår vårdcentral för att få sexologisk hjälp. Frikort gäller. 

Om våra sexologer

Vår sexolog Sofia är legitimerad sjukgymnast och har lång erfarenhet av att behandla patienter med förlossningsskador, bäcken- och samlagssmärtor samt inkontinens. Hon har tidigare arbetat på kvinnokliniken i Malmö och på flera ungdomsmottagningar med en av sina specialiteter – kvinnor och personer med vulva som upplever smärta vid sex. Idag varvar hon arbete som uro- och gynsjukgymnast hos oss på HMC i Lomma och sexologmottagning i våra HMC-lokaler på Östra Varvsgatan 7B i Malmö.

Erik Nyman  är socionom, psykoterapeut och sexolog. Han har lång erfarenhet av att jobba med ungdomar på Umo och arbetar även på Familjerådgivningen.

Boka tid

Tala med din vårdgivare på någon av HMC´s vårdcentraler eller barnmorskemottagningar.

Du kan också mejla: sexolog@halsomedicinsktcenter.se för tidbokning,