UppSkrolla upp
TillbakaTillbaka

Grattis Löddeköpinge – vi öppnar Center Syd!

Hösten 2023 slår vi upp portarna för vår 6:e vårdcentral – denna gång på i Galleria Center Syd i Löddeköpinge. Vår mottagning kommer att ligga på andra plan mitt emot entrén till ICA Maxi i Team Sportias tidigare lokaler 

Det är första gången HMC väljer en handelsplats för en nyetablering. Den drygt 900 kvm stora mottagningen ger utmärkta förutsättningar för både nya initiativ och HMC´s befintliga verksamheter – vårdcentral, barnmorskemottagning, BVC samt mobilt vårdteam och företagshälsovård.
Vår vision är att guida till hållbar hälsa och vi ser fram emot att erbjuda ett nytt komplett vårdkoncept i direkt anslutning till en naturlig mötesplats där många som bor i regionen regelbundet gör ärenden, handlar livsmedel och möts. 

– Det är med stor glädje vi kan meddela att HMC nu har säkrat nya lokaler på en av regionens självklara mötesplatser, Galleria Center Syd. Vår nyetablering i Löddeköpinge är ett strategiskt viktigt steg för oss och binder ihop vår verksamhet längst den skånska västkusten. Vi har en stark närvaro lokalt och med den här satsningen stärks vår närvaro i regionen ytterligare, vilket ger förutsättningar för både befintliga och nya vårdkoncept.

Hanna Hultman
VD Hälsomedicinskt center

Om Hälsomedicinskt center
HMC-koncernen grundades 2008 och ansvarar idag för 14 vårdavtal med Region Skåne för Vårdcentral, Barnmorskemottagning och BVC - Barnhälsovård. Vi erbjuder digitala tjänster och bokning via vår app och webbtjänst HMC Online men basen för god öppenvård är fysiska besök.
HMC har idag primärvårdsmottagningar i Bjärred, Hjärup, Landskrona, Lomma och Staffanstorp samt företagshälsovård i Arlöv, Landskrona och Malmö. Våra vårdcentraler placerar sig årligen högt i Nationell Patientenkät och nyligen tilldelades HMC i Hjärup Lilla glasäpplet som 3:e bästa vårdcentral i Skåne. 
Genom HMC Seniorhälsa har vi upparbetat ett mycket gott samarbete med Kävlinge kommun och ansvarar idag för ett äldreboende / SÄBO i Kävlinge och ett i Löddeköpinge. 
Vi har drygt 150 medarbetare och söker ständigt nya talanger till vårt snabbt växande team. Över 31 000 medborgare har aktivt valt HMC som sin vårdcentral, 1 600 barn är listade på någon av våra BVC och över 300 gravida följer sin graviditet på vår barnmorskemottagning. HMC Företagshälsovård har idag 400 medlemsföretag i regionen.

Har du frågor eller funderingar – ring!

VD – Hanna Hultman, 0708-74 67 23
Rekryteringschef – Johanna Silfverberg 073-391 62 67