Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Fysioterapeut i Lomma

Vi fysioterapeuter / sjukgymnaster och arbetsterapeuter hjälper dig med skador och besvär från rörelseapparaten. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra kompetenser och behandlingsmetoder – vi samarbetar nära våra läkare, sköterskor och psykologer och vill guida dig till en över tid god funktion och ett aktivt liv. 

Megafon

VI UPPDATERAR VÅR APP!
Någon gång under 22:a november stängs vår app HMC Online ner för nya ärenden. Vi återkommer med tid när vår nya app är i drift.
– Ber dig ringa vår växel om du har ärenden som inte kan vänta.
– Vid livshotande tillstånd ring 112.

MediYoga

MediYoga definieras som en body-mind träning med fokus på funktion fysiskt, mentalt och emotionellt. Genom ett strukturerat system av program, övningar, avslappning, medveten närvaro och meditationer syftar träningen till öka kroppsmedvetenheten, stilla sinnet och balansera kroppens självläkande system.
Träningen bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Du tränar efter Din egen förmåga och kapacitet. MediYoga är en helhetsträning och syftar till att stärka de salutogena resurserna inom dig!

  • När – tisdagar kl 11.00-12.00
  • Var – på HMC vårdcentral i Landskrona
  • Hur – du deltar vid 8 tillfällen i en sluten grupp
  • För vem – passar alla, även för dig som inte klarar av att gå ner på matta, du kan sitta på en stol och utföra övningarna.

Du erbjuds att boka tid efter en individuell kontakt med vår fysioterapeut Birgitta.