Bakgrundsbild
UppSkrolla upp

Barnmorska i Hjärup

Vi barnmorskor finns för dig som kvinna i alla skeden av livet. Här läser du mer om hur det funkar hos oss, om våra tjänster och kompetenser – vi samarbetar nära vår vårdcentral och BVC och vill främja kvinnohälsa och hållbara levnadsvanor. Vi finns också för er som par och för familjens hälsa. 

Sexolog

Om du eller du och din partner har sexuella problem eller funderingar är du eller ni välkomna att kontakta våra sexologer. Hos oss kan du eller ni få hjälp med

  • sexuell olust
  • smärta vid sex
  • erektionsproblematik
  • för tidig utlösning
  • sexuella problem som kopplas till sjukdom
  • sexualitet efter sexuella övergrepp 
  • hålla en parrelation levande
  • sexuella problem kopplat till klimakteriet

Kostnad

Kostnaden för ett individuellt besök är 200 kr och för par 400 kr/besök. Du behöver inte vara listad på vår vårdcentral för att få sexologisk hjälp. Frikort gäller. 

Om våra sexologer

Else-Marie – har sin mottagning på barnmorskemottagningen på HMC i Lomma, Esplanaden 15, Lomma, tredje våningen.
Legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska i onkologi, licentiatexamen i medicinsk vetenskap och har lång erfarenhet av behandling av patienter med nedsatt lust och erektionssvikt och sexuella problem vid fysisk sjukdom. Else-Marie arbetar även deltid på cancerhabiliteringen i Lund.

Erik – har sin mottagning på HMC i Västra hamnen i Malmö, Östra Varvsgatan 7B, Malmö.
Utbildad Socionom, psykoterapeut och sexolog. Han har lång erfarenhet av att jobba med ungdomar på Ungfomsmottagningen och arbetar även på Familjerådgivningen.

Sofia – har sin mottagning på HMC i Västra hamnen i Malmö, Östra Varvsgatan 7B, Malmö.
Legitimerad sjukgymnast och har lång erfarenhet av att behandla patienter med förlossningsskador, bäcken- och samlagssmärtor samt inkontinens. Hon har tidigare arbetat på kvinnokliniken i Malmö och på flera ungdomsmottagningar med en av sina specialiteter – kvinnor och personer med vulva som upplever smärta vid sex.

Boka tid

Tala med din vårdgivare på någon av HMC´s vårdcentraler eller barnmorskemottagningar.

Du kan också mejla: sexolog@halsomedicinsktcenter.se för tidbokning,